Tel :+ 84 28 39393929 – Email : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

  • Tiếng Việt
  • English

CHĂM SÓC CÁ NHÂN

Với hơn 90 năm kinh nghiệm trong việc phân phối nguyên liệu mỹ phẩm, Iwase Cosfa tự hào với khả năng cung cấp nguồn nguyên liệu chất lượng và có tính ứng dụng cao cho các đối tác. Nguyên liệu của chúng tôi mang tính độc đáo, đem đến sư đổi mới và đột phá cho sản phẩm, bên cạnh đó công ty chúng tôi cũng cam kết đồng hành và hỗ trợ tận tình, riêng biệt đến từng khách hàng.

NHÀ CUNG CẤP

Adeka

Công ty ADEKA (Singapore) Pte có trụ sở tại Singapore, là thành viên của tập đoàn ADEKA đã có mặt trên thị trường hơn một thế kỷ. ADEKA cung cấp các ý tưởng đột phá, các giải pháp chất lượng cao phù hợp với nhu cầu của khách hàng và người tiêu dùng. Tập đoàn ADEKA gần đây đã tạo ra các nguyên liệu mang tính sáng tạo trong lĩnh vực công nghệ sinh học và hóa sinh.

AGC

Công ty AGC Si-Tech cung cấp nguyên liệu silica với nhiều tính năng độc đáo và các nguyên vật liệu khác đáp ứng nhu cầu đa dạng của khách hàng. SUNSPHERE là nguyên liệu với thành phần chính là silicone dioxide (SiO2) , hợp chất có nhiều trong tự nhiên. Nguyên liệu này cho hiệu ứng làm mờ và cải thiện kết cấu sản phẩm.

CHIBA

Công ty Chiba Flour Milling là nhà sản xuất bột mì, các sản phẩm bột trộn sẵn cũng như các nguyên liệu mỹ phẩm và dược phẩm. Rheopearl là một ester cao phân tử của saccharide và acid béo. Đây là một nguyên liệu độc đáo, đa công dụng được sử dụng phổ biến để tăng độ nhớt pha dầu hay làm chất tạo gel trong mỹ phẩm, dược phẩm (tại Nhật Bản) trong nhiều năm.

DAIDO

Tập đoàn Daido Chemical là nhà cung cấp nhựa tổng hợp và ether cellulose có giá trị ứng dụng cao. SANGELOSE là một loại nano cellulose mới: hydroxypropyl methylcellulose (HPMC). VINYSOL là chất tạo màng cho sản phẩm mỹ phẩm.

Dainihon Kasei

Công ty Dainihon Kasei sản xuất nguyên liệu cho ngành công nghiệp mỹ phẩm từ năm 1977. Trọng tâm trong triết lý hoạt động của công ty là sự đổi mới, từ đó công ty đẩy mạnh việc sáng tạo ra các nguyên liệu phục vụ cho ngành mỹ phẩm trong tương lai.

DKS

Công ty DKS chuyên sản xuất các nguyên liệu có tính ứng dụng cao cho tương lai. DKS mong muốn cải thiện đặc tính của sản phẩm mỹ phẩm bằng nguyên liệu từ tự nhiên: sợi nano cellulose “RHEOCRYSTA”.

DuPont Tate & Lyle Bio

Công ty DuPont Tate & Lyle Bio Products cung cấp các nguyên liệu có nguồn gốc tự nhiên và có thể tái tạo để nâng cao hiệu quả của sản phẩm. Công ty cung cấp Zemea®, sản phẩm dựa trên nền tảng sinh học, được ứng dụng trong nhiều sản phẩm và các thị trường khác nhau.

INA FOOD

Công ty INA FOOD IND Industry là công ty hàng đầu thế giới về sản xuất agar và chuyên về hydrocolloid. Công ty cung cấp đa dạng các chất tạo gel tự nhiên cho ngành công nghiệp mỹ phẩm.

Katakura

Tập đoàn Katakura & Co-op Agri có trụ sở tại Nhật Bản. Công ty hoạt động thông qua ba lĩnh vực kinh doanh: sản xuất nguyên liệu mỹ phẩm, sản xuất calcium phosphate làm thức ăn cho động vật, sản xuất phosphoric acid, mica tổng hợp và các loại hóa chất khác cho ngành công nghiệp.

Kewpie

Sứ mệnh của tập đoàn Kewpie là không ngừng đóng góp vào văn hóa ẩm thực và sức khỏe của thế giới thông qua hương vị tuyệt vời, tính độc đáo của sản phẩm và sự thấu hiểu khách hàng. Từ đó, Kewpie đã cho ra đời các loại Hyaluronic acid (HA), dẫn xuất HA độc đáo và các nguyên liệu có nguồn gốc từ trứng cho các ứng dụng trong mỹ phẩm.

KOBAYASHI PERFUMERY

Công ty KOBAYASHI PERFUMERY cung cấp các loại tinh dầu và hương thơm đặc trưng từ thực vật và trái cây Nhật Bản.

K.S PEARL

Công ty K.S PEARL cung cấp cho các đối tác nhiều sự lựa chọn về nguyên liệu dạng bột chất lượng cao, được các chuyên gia mỹ phẩm chọn lựa kỹ càng. Sự đa dạng về kích cỡ, hình dạng và kết cấu khác nhau của các loại bột cho phép các nhà nghiên cứu công thức phát triển các sản phẩm mang tính độc đáo và sáng tạo.

Mitsubishi Chemical

Trong lĩnh vực mỹ phẩm, Tập đoàn Mitsubishi Chemical cung cấp nhiều nguyên liệu bao gồm: GOHSENOL ™ EG - Polyvinyl Alcohol (PVA), chất nhũ hóa (ester của acid béo và succrose), và polymer giữ nếp tóc. GOHSENOL ™ EG là Polyvinyl Alcohol (PVA) chất lượng cao thu được sau khi loại bỏ tạp chất thông qua quá trình tinh chế, phù hợp với tiêu chuẩn của nguyên liệu mỹ phẩm.

Nikko Rica

Tập đoàn Nikko Rica là nhà sản xuất hóa chất chuyên nghiên cứu và phát triển sản phẩm xoay quanh các công nghệ về xúc tác hydro hóa, phản ứng hydro hóa và phản ứng tổng hợp các nguyên liệu cho thực phẩm, hóa chất vô cơ. Trong lĩnh vực mỹ phẩm, công ty cung cấp bột silicone resin, các loại sáp và Vaseline với độ tinh khiết cao.

Nisshin Oillio

Với lợi thế về tiềm năng tài nguyên thực vật và sở hữu công nghệ tiên tiến, tập đoàn Nisshin Oillio cung cấp đa dạng các loại sản phẩm cho ngành công nghiệp mỹ phẩm. Các nguyên liệu do Tập đoàn Nisshin Oillio sản xuất bao gồm dầu este, dầu Triglyceride, dầu Hydrocacbon, lecithin, chất nhũ hóa, chất tạo đặc, tocopherol và chất hấp thụ tia UV.

NOF

Tập đoàn NOF có lịch sử lâu đời trong việc sản xuất nguyên liệu cho ngành mỹ phẩm từ các thành phần cơ bản như acid béo đến các nguyên liệu với tính năng đặc biệt như: LIPIDURE® - polymer gốc phosphorylcholine, PARLEAM® - dầu hydrocarbon với độ tinh khiết cao, CERACUTE® - polymer mô phỏng cấu trúc ceramide, và các dẫn xuất Polyethyleneglycol (PEG) hoặc Polybutyleneglycol (PBG) để dưỡng ẩm. Các nguyên liệu mỹ phẩm của NOF được sản xuất dựa trên quy trình tổng hợp và tinh chế nghiêm ngặt.

ORYZA

Công ty ORYZA OIL & FAT CHEMICAL được thành lập năm 1939, công ty cung cấp đa dạng các chiết xuất thực vật độc đáo với nhiều bằng chứng khoa học chứng minh hiệu quả cho các đối tác trên toàn thế giới.

Seiwa Kasei

Công ty Seiwa Kasei cung cấp các nguyên liệu mỹ phẩm trong chăm sóc da & tóc với độ an toàn và chất lượng cao. Chuyên môn của công ty là phát triển các sản phẩm mang tính độc đáo và sáng tạo nhằm đáp ứng nhu cầu của thị trường.

Shin-Etsu

Công ty Shin-Etsu Chemical sản xuất các dòng nguyên liệu silicone chất lượng cao cho ngành công nghiệp mỹ phẩm. Công ty chuyên cung cấp các loại silicone biến tính polyether (mạch thẳng và mạch nhánh) hay silicone biến tính polyglycerin (mạch nhánh hay mạch liên kết chéo). Các loại silicone này được ứng dụng đa dạng trong nhiều sản phẩm chăm sóc da & tóc, trang điểm, kem dưỡng, lotion, keo giữ tóc, kem cạo râu,…

Taiyo Kagaku

Công ty Taiyo Kagaku cung cấp các chất hoạt động bề mặt non-ion không chứa nhóm EO ​​như các dẫn xuất glycerin được tổng hợp từ nguồn nguyên liệu thực phẩm. Để hỗ trợ cho các đối tác, công ty cung cấp đến khách hàng các loại polyglycerol ester khác nhau, cũng như các công thức sử dụng những nguyên liệu này.

Titan Kogyo

Công ty Titan Kogyo là chuyên gia trong việc sản xuất bột màu và các loại bột khác với sự đảm bảo về độ tinh khiết của sản phẩm. Triết lý của công ty là không ngừng nâng cao chất lượng để làm hài lòng các khách hàng.

SẢN PHẨM

ABL-412HP

INCI : Iron oxides (CI77499) (and) Aluminium hydroxide

Description : Black pigment Ø 0.1µm very high tinting strenght.

Certification(s) : Very high purity.

Provider : Titan Kogyo

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

ADEKA NOL GT-730

INCI : Peg-240/Hdi Copolymer Bis-Decyltetradeceth-20 Ether, Butylene Glycol , Water ,Potassium Laurate, Tocopherol

Description : ADEKA NOL GT-730 is an intelligent memory gelling agent that provides non-sticky high elastic textures.

Certification(s) :

Provider : Adeka

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

Amitose R-PD

INCI : Water (and) Dihydroxypropyl arginine HCl (and) Pentylene glycol

Description : long-lasting moisturizing active ingredient for skin and hair

Certification(s) : OK China

Provider : Seiwa Kasei

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

AS surface treated powder

INCI :

Description : Triethoxycaprylylsilane(AS) surface treated powder

Certification(s) :

Provider : K.S.PEARL

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

Beaulight LCA-25N

INCI : Sodium Laureth-4 Carboxylate

Description : Anionic surfactant with very low irritancy to skin. Brings refreshing feeling and hair volume.

Certification(s) : OK China

Provider : Sanyo Chemical

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

CMD CosminC504

INCI : Water, Ascorbic Acid etc.

Description : Stabilized Vitamin C (L-Ascorbic acid) by encapsulation

Certification(s) :

Provider : Cosmodec, Inc

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

CosmeHerbest KIWI

INCI : Water (and) Propanediol (and) Actinidia Chinensis (Kiwi) Seed Extract

Description : CosmeHerbest KIWI is useful for the prevention of acne, since it has an inhibitory effect of testosterone-5α-reductase and inhibitory effect of lipase activity obtained from P.acnes. CosmeHerbest™ KIWI also provides anti-wrinkle properties and whitening.

Certification(s) : Natural mixture

Provider : Oryza Oil&Fat Chemical

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

CosmeHerbest LITCHI

INCI : Water (and) Propanediol (and) Litchi Chinensis Seed Extract

Description : CosmeHerbest LITCHI has an inhibitory effect of decomposing enzyme; collagen, elastin and hyaluronic acid, and at same time, it accelerates producing collagen. By keeping the skin firmness and moisten, it is expected prevention of aging.

Certification(s) : Natural mixture

Provider : Oryza Oil&Fat Chemical

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

CosmeHerbest NADESHIKO

INCI : Water (and) Propanediol (and) Dianthus Longicalyx Seed Extract

Description : CosmeHerbest NADESHIKO is a pale reddish orange to reddish or yellowish liquid with a slightly characteristic odor. It provides both a whitening effect and a cleansing effect which improves pores.

Certification(s) : Natural mixture

Provider : Oryza Oil&Fat Chemical

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

CosmeHerbest ORANGE

INCI : Water (and) Butylene Glycol (and) Citrus Unshiu Peel Extract

Description : CosmeHerbest ORANGE has Whitening effect, Moisturizing effect and Fibroblast proliferation effect. This product can be applied for various skin care preparations.

Certification(s) : Natural mixture

Provider : Oryza Oil&Fat Chemical

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

CosmeHerbest PASSIFLORA

INCI : Water (and) Propanediol (and) Passiflora Incarnata Extract

Description : CosmeHerbest PASSIFLORA has an ampliture control effect of the circadian rhythm in the skin. Benefits includ CE formation, anti-oxidation, and anti-inflammation. These effects result in improved skin type, skin texture, skin redness, blood circulation, and reduced skin color unevenness.

Certification(s) : Natural mixture

Provider : Oryza Oil&Fat Chemical

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

CosmeHerbest SAKURA

INCI : Water (and) Butylene Glycol (and) Prunus Lannesiana Flower Extract

Description : CosmeHerbest SAKURA has various cosmetological functions like anti-glycation of collagen which is one of cause wrinkle and skin flabbiness, and it will be contribute making beautifying skin to be match of SAKURA flower image.

Certification(s) : Natural mixture

Provider : Oryza Oil&Fat Chemical

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

CosmeHerbest SEABERRY

INCI : Water (and) Propanediol (and) Hippophae Rhamnoides Fruit Extract

Description : CosmeHerbest SEABERRY is a pale reddish orange to reddish-yellow brown clear liquid with a characteristic odor. It is an environmental stress-responsive extract. CosmeHerbest™ SEABERRY is an anti-inflammatory, reduces irritation, and moisturizes skin.

Certification(s) : Natural mixture

Provider : Oryza Oil&Fat Chemical

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

CosmeHerbest STRAWBERRY

INCI : Water (and) Propanediol (and) Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Extract

Description : CosmeHerbest STRAWBERRY has promoting effect of increasing the skin barrier function-related factors like ceramides, filaggrin, involucrin and so on. By increasing the skin barrier function, it prevents entering the foreign substances into skin, and it is expected making promised moisturizer.

Certification(s) : Natural mixture

Provider : Oryza Oil&Fat Chemical

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

CosmeHerbest YUZU

INCI : Water (and) Propanediol (and) Citrus Junos Seed Extract

Description : CosmeHerbest YUZU has keratinocytes proliferation effect, inhibitory effect of decomposing enzyme existing epidermis and dermis, and it is useful for anti-aging products.

Certification(s) : Natural mixture

Provider : Oryza Oil&Fat Chemical

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

DIAPON™ K-SF

INCI : Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Water

Description : DIAPON™ K-SF is an acyl methyl taurine based surfactant which shows high detergency with considerably mild impact to skin. It shows high foaming ability in a wide pH range.

Certification(s) : 

Provider : NOF

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

EMlastic

INCI : Hydrolyzed Egg Shell Membrane

Description : Eggshell membrane is a water-soluble raw material made by hydrolyzing eggshell membrane, which has been known as a wound-healing material. It is expected to have moisturizing effects and promote the production of type III collagen.

Certification(s) :

Provider : Kewpie

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

ESTEMOL N-01

INCI : Neopentyl Glycol Dicaprate

Description : Neopentyl glycol dicaprate. ESTEMOL N-01 acts as an emollient. This product is light and is safe to use. ESTEMOL N-01 is of non-animal origin and is used as raw material in creams, milk lotions, lipsticks and sunscreens.

Certification(s) : 

Provider : Nisshin Oillio

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

Fermented Honey PG

INCI : Gluconobacter/ Honey Ferment Filtrate (and) Propylene Glycol

Description : Ingredient made from precious honey and a natural micro-organism. Provide a soft peeling action without stimulus, a quick whitening effect and moisture from the honey.

Certification(s) : COSMOS approved

Provider : Katakura & Co-op Agri Corporation

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

FL-HAP SC

INCI : Hydroxyapatite

Description : Soft focus powder that selectively absorbs the unsaturated fatty acids of the sebum, responsible for skin shininess, black heads and odor development.

Certification(s) : OK China

Provider : Taihei Chemicals

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

GOHSENOL EG-05

INCI : Polyvinyl Alcohol

Description : GOHSENOL EG-05 is low viscosity grade of high quality Polyvinyl Alcohol (PVOH) obtained after eliminating impurities through purification process.

Certification(s) : 

Provider : Nippon Gohsei

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

GOHSENOL EG-40

INCI : Polyvinyl Alcohol

Description : GOHSENOL EG-40 is high viscosity grade of high quality Polyvinyl Alcohol (PVOH) obtained after eliminating impurities through purification process.

Certification(s) : 

Provider : Nippon Gohsei

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

HA booster

INCI : Hydrolyzed sodium hyaluronate

Description : Collagen cycle accelerator Hyalronic acid; A new Hyaluronic acid with super low molecular weight (Around 2,000). Promote collagen cycle and increase skin moisture.

Certification(s) :

Provider : Kewpie

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

HA-LQ

INCI : Sodium Hyaluronate

Description : Hyaluronsan HA-LQ is the powder series of Sodium Hyaluronate which is made by fermentation method. It is a highly refined hyaluronic acid which has excellent stability. It also has a high water-binding property and is made into sodium salt which is easy-to-formulate with various ingredients.

Certification(s) :

Provider : Kewpie

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

HA-LQH

INCI : Sodium Hyaluronate

Description : Hyaluronsan HA-LQH is the powder series of higher molecular weight Sodium Hyaluronate which is made by fermentation method. It is a highly refined hyaluronic acid which has excellent stability. It also has a high water-binding property and is made into sodium salt which is easy-to-formulate with various ingredients.

Certification(s) :

Provider : Kewpie

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

Hyalo Oligo

INCI : Hydrolyzed Hyaluronic Acid

Description : Hyaluronsan HA-LQH is the powder series of higher molecular weight Sodium Hyaluronate which is made by fermentation method. It is a highly refined hyaluronic acid which has excellent stability. It also has a high water-binding property and is made into sodium salt which is easy-to-formulate with various ingredients.

Certification(s) :

Provider : Kewpie

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

Hyalorepair

INCI : C12-13 Alkyl Glyceryl Hydrolyzed Hyaluronate

Description : Lamellar Structure reviving Hyaluronic acid; A Hyaluronic acid with both properties of hydrophillic and hydrophobic groups.
Enhances and revives the skin’s barrier functionality (Lamellar structure of intercellular lipids and moisture fluid layers), leading to smoother skin.

Certification(s) :

Provider : Kewpie

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

Hyaloveil-P

INCI : Hydroxypropyl trimonium Hyaluronate

Description : Adsorbent Acting Hyaluronic acid; a Hyaluronic acid with an adsorptive property which stays in hair and on skin even when rinsed with water so that moisture is sustained even after the Hyaluronic acid has been washed off.

Certification(s) :

Provider : Kewpie

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

Ina Kanten CS-310 TR

INCI : Agar

Description : Natural gelling agent with a light touch and moisturizing effect. Emulsion stabilizer,brings smoothness and spreadability.

Certification(s) : Cosmos approved

Provider : Ina Food Industry

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

KF-6038

INCI : Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone

Description : KF-6038 is an alkyl modified, branched silicone emulsifier that can be used to create W/Si or O and Si+ O emulsions. Due to its good compatibility in silicones, organic oils, and esters

Certification(s) :

Provider : Shin-etsu Silicone

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

KSG-210

INCI : Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, Dimethicone

Description : This emulsifying silicone elastomer features emulsions W/Si and has good compatibility with silicones.

Certification(s) :

Provider : Shin-etsu Silicone

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

Lebon CIB

INCI : Sodium Cocoamphoacetate 34%, water

Description : Mild amphoteric surfactant. It exhibits high tolerance to hard water, high thickening and excellent foaming properties. It shows very low-irritation to hair and skin.

Certification(s) : 

Provider : Sanyo Chemical

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

MCD BLACK550

INCI : IRON OXIDES/CI77499(50%), water etc.

Description : MCD Series is color pigment water dispersion. It’s easy to handle for water type formulation and providing good dispersibility and good stability.

Certification(s) :

Provider : MIKUNI COLOR

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

MCD BROWN545

INCI : IRON OXIDES/CI77491(45%), water etc.

Description : MCD Series is color pigment water dispersion. It’s easy to handle for water type formulation and providing good dispersibility and good stability.

Certification(s) :

Provider : MIKUNI COLOR

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

MCD WHITE560

INCI : TIANIUM DIOXIDE(57%), TIANIUM DIOXIDE(3%), water etc.

Description : MCD Series is color pigment water dispersion. It’s easy to handle for water type formulation and providing good dispersibility and good stability.

Certification(s) :

Provider : MIKUNI COLOR

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

MCD YELLOW545

INCI : IRON OXIDES/CI77492(45%), water etc.

Description : MCD Series is color pigment water dispersion. It’s easy to handle for water type formulation and providing good dispersibility and good stability.

Certification(s) :

Provider : MIKUNI COLOR

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

Mylonekton R

INCI : Tanakura clay

Description : Marine (deep sea) porous clay, rich in minerals, that absords and removes skin impurities.

Certification(s) : OK China

Provider : Dainihon Kasei

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

NH-RAS06

INCI : Polymethylsilsesquioxane, Alumina

Description : Silicone resin powder

Certification(s) : 

Provider : Nikko Rica

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

PE-BLACK24B-PF

INCI : Carbon Black(24%), water etc.

Description : Low viscosity with high dispersibility carbon black water dispersion for brush pen type eyeliner and pen type eyeliner.

Certification(s) :

Provider : MIKUNI COLOR

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

Quinceseed 2NA

INCI : Water and propanediol and pentylene glycol and pyrus cydonia seed extract

Description : Thickener derived from plant / texture modifier with a natural silky touch. High range of pH stability.

Certification(s) : OK China

Provider : Dainihon Kasei

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

RHEOCRYSTA C-2SN

INCI : Water, Pentylene Glycol, Microcrystalline cellulose

Description : RHEOCRYSTA C-2SN is an aqueous dispersion of cellulose nanofibers 100% plant-based. It can control rheology of water systems and suspends particles.

Certification(s) :

Provider : DAI-ICHI KOGYO SEIYAKU

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

Rheopearl KL2

INCI : Dextrin Palmitate

Description : Dextrin Palmitate Rheopearl KL2 is oil thickener for lip gloss, lipstick, mascara, eyeliner, skincare products cream, oil serum, foundation and sunscreen.

Certification(s) :

Provider : Chiba flour milling

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

Royal Biocyte BG

INCI : Water (and) Butylene Glycol (and) Hydrolyzed Royal Jelly Protein

Description : Soothing ingredient, relieving stimulus caused by other ingredients such as preservatives, surfactants… Inhibits erythema, inflammatory cytokines production, ROS production.

Certification(s) : OK China

Provider : Katakura & Co-op Agri Corporation

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

SANGELOSE 60L

INCI : Hydroxypropylmethylcellulosestearoxyether

Description : HEC derivative Watery gelling agent as no need neutralize which provides several functions Thixotropic gel, Salt resistance, Good feeling and Good compounding stability with powder such as TiO2 and with VC derivatives for Skin care, Hair care and Make-up.

Certification(s) :

Provider : Daido Chemical Industry

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

ST-455WS

INCI : Titanium Dioxide, Silica

Description : Water dispersible TiO2

Certification(s) :

Provider : Titan Kogyo

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

ST-705SA

INCI : Titanium Dioxide (and) Aluminum Hydroxide (and) Stearic Acid

Description : Silky touch Ti02 (non nano), SPF booster with a skin uniformisation effect due to selective light transmittance.

Certification(s) : OK China

Provider : Titan Kogyo

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

SUNSOFT M-12J

INCI : Polyglyceryl-10 Laurate

Description : Perfectly balances mildness with superb detergency and foamability while still maintaining skin’s ideal moisture balance after washing.

Certification(s) : OK China, Japan QD

Provider : Taiyo Kagaku

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

SUNSOFT Q-102H-C

INCI : Polyglyceryl-6 Dicaprate

Description : Having superb makeup removability by dramatically reducing surface tension both in oil-base and water-base.

Certification(s) : OK China, Japan QD

Provider : Taiyo Kagaku

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

SUNSOFT Q-10D-C

INCI : Polyglyceryl-2 Caprate

Description :

Certification(s) :

Provider : Taiyo Kagaku

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

SUNSOFT Q-17B-C

INCI : Polyglyceryl-2 Sesquioleate

Description :

Certification(s) :

Provider : Taiyo Kagaku

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

SUNSOFT Q-8H-C

INCI : Polyglyceryl-6 Caprylate

Description : It can reduce surface tension dramatically and gets the interface between the skin and the layers of makeup at high speed.

Certification(s) : OK China, Japan QD

Provider : Taiyo Kagaku

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

Sunsphere H-121N

INCI : Silica

Description : Sunsphere H-121N, spherical silica, provides excellent tactile feeling, high specific surface area, smooth surface and sustained release quality for make-up products, skincare ,and deodorant sprays, fragrances, repellents.

Certification(s) :

Provider : AGC Sitech

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

Sunsphere H-53

INCI : Silica

Description : Sunsphere H-53, spherical silica, provides excellent tactile feeling, highest specific surface area and Highest oil absorption capability in the Series.

Certification(s) :

Provider : AGC Sitech

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

T.I.O

INCI : Triethylhexanoin

Description : Triglyceride oil, T.I.O acts as an emollient, solvent, conditioning- and anti-static agent. It gives non-greasy feel and is superior in oxidative stability for creams, milk lotions, lipsticks, hair treatments, oil based facial cleansers and sunscreens.

Certification(s) : 

Provider : Nisshin Oillio

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

TAISET OG-C

INCI : Polyglyceryl-20 Octadecabehenate/Hydroxystearate

Description : TAISET OG-C is oil gelling agent. It provides transparency hard gel and Thixotropic oil gel.

Certification(s) :

Provider : Taiyo Kagaku

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

TAROX BL-100HP

INCI : Iron Oxides (CI77499)

Description : Black pigment, Ø 0.2 to 0.6µm, suited for mascaras formulation

Certification(s) : COSMOS approved, high purity

Provider : Titan Kogyo

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

TAROX LL-100HP

INCI : Iron Oxides (CI77492)

Description : LL-100HP yellow pigment is a high purity iron oxide. Mass and tint colors exhibit high saturation and ligthness. Excellent availability. Nano quality.

Certification(s) : OK China, High Purity

Provider : Titan Kogyo

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

TAROX R-516HP

INCI :  Iron oxides (CI77491)

Description : Red pigment, Ø 0.07×0.7µm

Certification(s) : COSMOS approved, high purity

Provider : Titan Kogyo

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

Unifilma HVY

INCI : Dextrin isostearate

Description : It is a quick film forming agent. It is plant derived and forms soft, flexible & waterproof films for a variety of applications in Sun Care, Hair case, Mascara and Color Cosmetics.

Certification(s) :

Provider : Chiba flour milling

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

VeryBerry ACNEcare

INCI : Water, Propanediol, Salicylic Acid, Sodium Hydroxide, Dipotassium Glycyrrhizate, Citrus Junos Seed Extract, Citrus Unshiu Peel Extract, Allantoin, Actinidia Chinensis (Kiwi) Seed Extract, Fragaria Chiloensis (Strawberry) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Vitis Vinifera (Grape) Skin Extract, Garcinia Mangostana Peel Extract

Description : Natural ingredient for acne care : anti-acne.

Certification(s) : OK China. Natural mixture

Provider : Oryza Oil&Fat Chemical

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

VeryBerry WHITE

INCI : Water (and) Propanediol (and) Acetyl Cysteine (and) Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract (and) Sodium Sulfite (and) Citrus Unshiu Peel Extract (and) Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (and) Litchi Chinensis Seed Extract (and) Mangifera Indica (Mango) Leaf Extract

Description : Fruits Extract Complex for Whitening. VeryBerry™ White is a pale orange to pinkish orange liquid with a slightly pungent odor. It is ideal for use in whitening applications in the personal care and cosmetics industry.

Certification(s) : Natural mixture

Provider : Oryza Oil&Fat Chemical

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

VINYSOL 1012JC

INCI : Ammonium Styrene/Acrylates Copolymer, water etc.

Description : Water-soluble emulsion type acrylic film polymer which provide Hard Film form, superior curl retaining strength and water resistance. For Mascara, eye liner and water nail polish etc.

Certification(s) :

Provider : Daido Chemical Industry

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

VINYSOL 2140L

INCI : ACRYLATES/VA COPOLYMER, Water etc.

Description :

Certification(s) :

Provider : Daido Chemical Industry

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

Wilbride S-753D

INCI : PEG/PPG/polybutyleneglycol-8/5/3glycerin, Tocopherol

Description : It’s humectant consisting of glycerin ester conjugated with polyalkylene glycol. It shows high emollient properties and high solubility in water and polar oils. The moisturizing property of this product is equivalent to glycerin.

Certification(s) : 

Provider : NOF

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

Zemea propanediol

INCI : Propanediol

Description : Zemea propanediol is the multifunctional polyol, preservative-boosting emollient, humectant, hand-feel modifier and solvent and ingredient that delivers high performance in a variety of personal care and cosmetic applications.

Certification(s) :

Provider : DuPont Tate & Lyle Bio Products

More informations about this ingredient : cosfa-icv.info@cosfa.co.jp

CÔNG THỨC